top of page

Samenwerkingen

Yoga Lena
9A050E24-8E88-42C1-85CF-495ABC490AF0.heic

Samen organiseer ik met Lena dagretreats voor vrouwen, waarin verbinding met ons eigen -zijn- centraal staan. We combineren de kennis van de maancyclus en de vrouwelijke cyclus, en zijn zorgzaam voor ons lichaam via yoga en meditatie.

Lena is een levenslustige, creatieve duizendpoot, gepassioneerde en gecertifieerde yogadocente. Je kan bij haar terecht voor leuke yogasessies, alsook voor therapeutische yoga.

Samen bundelden we onze krachten en maakten we VROUW.ENKRACHT. Volg ons via Instagram voor meer nieuws en de updates van onze retreats.​

Ingeborg - Innerlijke voetzool

Hier zit ik momenteel met mijn praktijk 'LAGOM' en kan je terecht bij me voor consulten en workshops.

Waarom koos ik voor deze ruimte?

Ingeborg is een erg warme en lieve ziel. Haar energie straalt en dat voel je ook doorheen deze ruimte. De ruimte ligt in een prachtige natuur, met een mooi en idyllisch zicht. Het biedt warmte, rust & je kan landen.

Alle elementen die ook bij mij horen en bij LAGOM.

Ontdek ook Ingeborg, want zij is gespecialiseerd in voetreflexologie & energetische behandelingen van het gelaat en lichaam.

850B2CD0-1C29-4DAD-B1AE-2BAABAFA376C_1_201_a.heic
Schermafbeelding 2023-01-21 om 14.09.36.png
Tafelgemak Keramiek

Bij Jessica van Tafelgemak Keramiek kom je in een ontspannen sfeer thuis. Hier werk je vooral met het element aarde om keramieken potjes, schaaltjes of unieke beeldjes te maken.

Samen met Jessica geven wij workshops. Een variatie tussen een creatieve avond & de kracht van de Maan.

Volg ons verder voor meer updates.

bottom of page