Nieuwe Maan workshops

Mijn verbinding met de Maan

Met mijn Kreeft Ascendant is de Maan mijn magische hulpmiddel doorheen mijn leven. De Maan staat in de astrologie ook voor de emoties en onze vrouwelijke kant. Door de fases toe te passen, komt dit mijn eigen vrouwelijke kracht ten goede. Vooral de start van een nieuwe Maan(d)cyclus kan zoveel betekenen voor de vorming van die maand. 

Daarom heb ik dan ook gekozen voor Nieuwe Maan workshops, omdat ik jullie wil meenemen in het traject die iedereen zou moeten kennen.

 

Elke workshop zal een combinatie zijn van meditaties, kaartleggingen en een blik van de energie van de Nieuwe Maan op jouw unieke horoscoop. Een boeiende avond dus! 

Overzicht per maand 

DSC_5496.jpg

Januari 2022

Nieuwe maan in Steenbok

Workshop 03/01/2022

met thema

THIS IS ME

@amba amba Desselgem

Deze avond gaan we in op onze intenties voor 2022. Met het Steenbok thema is het ideaal om een langetermijnplanning op te stellen. Het stelt je in staat om te plannen en zaken op te bouwen. In combinatie met meditatie, kaartleggingen en een leuke vrouwencirkel, wordt dit een top start van 2022.

DSC_5530.jpg

Februari 2022

Nieuwe maan in Waterman

Workshop 03/02/2022

met thema

START TO MEDITATE

@amba amba Desselgem

Deze avond gaan we even dieper in op verschillende meditatietools. Waterman energie staat voor openheid naar de wereld. En die openheid kan je enkel creeëren als je zelf open staat en je vibraties aantrekken. We werken aan zelfvertrouwen en creatieve expressie.

53.jpg

Maart 2022

Nieuwe maan in Vissen

Workshop 03/03/2022

met thema

WERKEN MET JE INTUÏTIE

@amba amba Desselgem 

In deze workshop gaan we in op mystieke energieën van de Vissen energie en gaan we in op de wereld van onze dromen. Daarom gaan we aan de slag met onze intuïtie en onze krachtbron; onze ziel. 

LAGOM

Waregem (België)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2021 by Lagom

IMG_6151.jpg

April 2022

Nieuwe maan in Ram

Workshop 01/04/2022 (vr)

met thema

ZELFZORG

@amba amba Desselgem

Ram staat voor het vuur, de power en de energie. Waar zit jouw zielskracht? Deze avond laten we 'oude' bagage los, en focussen we ons op je eigen stralende kracht! Daarbij combineren we dit met 'tools' voor zelfzorg.

Een gevarieerde avond aan het kampvuur, met creatieve meditatie.

43.jpg

Mei 2022

Nieuwe maan in Stier

Workshop 29/04/2022 (vr)

met thema

HET EERSTE CHAKRA

@

Om het eerste chakra in balans te brengen of te houden, is aarden van groot belang. Vanuit je eerste chakra maak je het contact met de aarde. Door bewust dit contact te maken, creëer je veiligheid, vertrouwen en zekerheid.

Deze avond gaan we vooral oefeningen doen om dit vertrouwen te activeren.

_edited.jpg

Juni 2022

Nieuwe maan in Kreeft

Workshop 30/06/2022 

met thema

SUMMER MOON WORKSHOP CONNECTEREN

In deze workshop gaan we ons gevoel afstemmen op geur en kleur via de essentiële oliën die passen bij deze summer workshop. Ontdek jouw passende geur en ontvang jouw boodschappen van de Maan voor deze zomer.