Nieuwe Maan workshops

Mijn verbinding met de Maan

Met mijn Kreeft Ascendant is de Maan mijn magische hulpmiddel doorheen mijn leven. De Maan staat in de astrologie ook voor de emoties en onze vrouwelijke kant. Door de fases toe te passen, komt dit mijn eigen vrouwelijke kracht ten goede. Vooral de start van een nieuwe Maan(d)cyclus kan zoveel betekenen voor de vorming van die maand. 

Daarom heb ik dan ook gekozen voor Nieuwe Maan workshops, omdat ik jullie wil meenemen in het traject die iedereen zou moeten kennen.

 

Elke workshop zal een combinatie zijn van meditaties, kaartleggingen en een blik van de energie van de Nieuwe Maan op jouw unieke horoscoop. Een boeiende avond dus! 

Overzicht per maand 

DSC_5496.jpg

Augustus 2022

Nieuwe maan in Maagd

Workshop 25/08/2022 (donderdag)

met thema

HEAL YOURSELF

@

Deze avond gaan we ons fysieke lichaam beluisteren zodat we onszelf (leren) healen. Het Maagdhuis is het dienstbare huis die de puntjes op de i wil plaatsen. Deze avond zullen we dit toepassen voor en met de groep via healing.

Wat is healing en hoe kan je het toepassen?

DSC_5530.jpg

September 2022

Nieuwe maan in Weegschaal

Workshop 22/09/2022 (donderdag)

met thema

CONNECTING

@

Weegschaal staat voor het balanceren tussen geven en nemen, investeren in jezelf en de ander. We gaan connecteren en verbindend luisteren zonder jezelf te verliezen. 

Hoe kan je geven zonder jezelf te verliezen?

53.jpg

Oktober 2022

Nieuwe maan in Schorpioen

Workshop 27/10/2022 (do)

met thema

DEEP SOULWORK

Het mysterieuze teken Schorpioen zit vol met dieperliggende thema's die we deze avond bespreken. Een gezellige winteravond waarin we het thema van 'afsluiten en loslaten' naar bekijken.

LAGOM

Waregem (België)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2021 by Lagom

IMG_6151.jpg

November 2022

Nieuwe maan in Boogschutter

Workshop 24/11/2022 (do)

met thema

BE YOUR OWN ARTIST

@

Richt je pijlen op je doel en verken je horizon. Een simpele zin met zoveel inhoud. We onderzoeken vanavond jouw horizon en jouw vertrekpunt om te reizen naar je avonturen. 

We gaan heel creatief aan de slag met moodboards & schilderijen.

43.jpg

December 2022

Nieuwe maan in Steenbok

Workshop 21/12/2022 (woe)

met thema

REFLECTION

@

Het einde van het jaar sluiten we af met alle zielen die dit jaar de workshops en/of cursussen bij LAGOM volgden. We maken er een gezellige meditatie avond van, reflecteren over het voorbije jaar, en blikken al een stukje vooruit. We omgeving ons in een warme setting om ons op te laden voor de feestdagen.